Opleidingsprogramma's

Als deelnemer aan ons Management Evolution Program (MEP) krijgt u in het kader van de drie internationaal georiënteerde projecten (in totaal 18 maanden, waarvan ca. 6 maanden in het buitenland) inzicht in de verschillende gebieden van onze internationale onderneming.

U zult de eisen van twee verschillende ondernemingsgebieden leren kennen: enerzijds de tak voor bedrijfsvoertuigen (SfN), met de nadruk op de serieproductie van grote aantallen voor de bedrijfswagenindustrie en anderzijds de tak voor railvoertuigen (SfS), die wordt gekenmerkt door langlopende projecten op het gebied van spoorweguitrusting.

Al in een vroeg stadium krijgt u de mogelijkheid om in internationale projectgroepen verantwoordelijkheid op u te nemen, waarbij u met betrekking tot de ontwikkeling van uw vakmatige en sociale vaardigheden direct door zowel een peetouder als een mentor wordt ondersteund. Wij zoeken mensen die de potentie hebben om op middellange termijn de verantwoordelijkheid van een leidinggevende op zich te nemen. Op grond daarvan neemt u de wil om hard te werken, ver boven het gemiddelde liggende vakmatige vaardigheden en een stabiele persoonlijkheid met duidelijke sociale vaardigheden mee. Wij verwachten dat u zich snel in de nieuwe materie kunt inwerken en aantoonbaar verantwoordelijkheden op u neemt.

Tenslotte is de kwaliteit van uw werk doorslaggevend.

Verder hebben wij een overzicht met antwoorden op mogelijke vragen over ons opleidingsprogramma voor u samengesteld.

Neem contact met ons op

Voor vragen en wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Share