Persoonlijke ontwikkeling

De belangrijkste doelstelling voor de persoonlijke ontwikkeling bij Knorr-Bremse is een behoefte- en doelgroepspecifieke kwalificatie van onze medewerkers. Daarvoor is een gestructureerde verbetering van de vaardigheden en verbeteringsmogelijkheden binnen de onderneming, gekoppeld aan een efficiënte vormgeving van daarbij behorende veranderingsprocessen, noodzakelijk.

Een andere doelstelling is de identificatie van managementmogelijkheden, een permanente trajectplanning alsmede de ontwikkeling van managers.

Verder komen!

Zo luidt de titel van ons opleidingsprogramma.

Scholing is de belangrijkste sleutel tot persoonlijke ontwikkeling en beroepsmatige kansen. Met behulp van ons opleidingsprogramma ondersteunen wij onze medewerkers om hun kennis en mogelijkheden te verbeteren en hen het gereedschap voor toekomstige uitdagingen in handen te geven. Door doelgerichte opleidingen streven wij het principe van de Business Excellence na en willen daarmee ook in de toekomst „best in class“ blijven.

Ons aanbod aan opleidingen omvat een breed spectrum aan seminars en workshops, o.a. op het gebied van sociale en interculturele vaardigheden, talen, projectmanagement, (rem-)techniek, kwaliteit, recht alsmede IT- en CAD-trainingen.

De ontwikkeling tot manager

Dit bevat het analyseproces om de mogelijkheden te bepalen (Development Centers, Management Audits) en managementontwikkelingsprogramma's (Management Promotion Groups) voor het gehele concern alsmede een wereldwijde trajectplanning.

De overige instrumenten worden gevormd door regelmatige management reviews alsmede de beoordeling van managers door de medewerkers. De integratie van al deze processen en instrumenten moet de ontwikkeling van de interne managers en daarmee de doorlopende interne opvolging veilig stellen.

Neem contact met ons op

Voor vragen en wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Share