Knorr-Bremse in Nederland

Knorr-Bremse Benelux in Nederland heeft als doel extreem hoge service en kwaliteit te bieden aan haar klanten. Wij zijn niet alleen trots op de kwaliteit en innovatieve kracht van ons concern, maar ook op het netwerk van namarktdistributeurs, dat naadloos aansluit bij de behoeften van onze klanten.

Systemen voor Bedrijfsvoertuigen

Knorr-Bremse ontwikkelt en produceert remsystemen voor bedrijfsvoertuigen sinds 1920. Als de marktleider op het gebied van rem- en stuursystemen levert de Knorr-Bremse groep wereldwijd aan de grootste voertuigfabrikanten, onder de merknamen Knorr-Bremse en Bendix. Van trucks en opleggers boven de 6 ton, tot bussen, aanhangwagens en speciale voertuigen - onze producten reiken van luchttoevoer en -behandeling via rem- en chassisstuursystemen tot wielremmen. Elk product kan geconfigureerd worden naar de specifieke wensen van de klant.

Knorr-Bremse is een leverancier van een groot aantal innovatieve systemen, die allen grondig getest zijn en aan alle relevante internationale standaarden voldoen. Al onze fabrieken, productieprocessen en gerelateerde namarktservice zijn gecertificeerd volgens QS 9000. Dit maakt het mogelijk de hoogste kwaliteit service te bieden voor al onze producten en diensten. Ons managementsysteem is gericht op de doorlopende verbetering van de productkwaliteit en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Systemen voor Bedrijfsvoertuigen

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op: wij staan graag voor u klaar

Share