TruckServices - Keep it running.

Elk voertuig vertelt een eigen verhaal. Wij zorgen ervoor dat u klaar bent voor het volgende hoofdstuk!

Als aftermarket-merk van Knorr-Bremse, de wereldwijd toonaangevende fabrikant van rem- en besturingssystemen voor bedrijfswagens, leveren wij kwalitatief hoogwaardige producten en diensten voor allerlei soorten bedrijfswagens en van elke leeftijd aan wagenparkbeheerders, werkplaatsen en de detailhandel: met de kennis van een OEM-fabrikant en meer dan 110 jaar ervaring in de aftermarket voor bedrijfswagens.

Op deze manier begeleiden wij voertuigen gedurende de gehele levensduur. Alles, zodat uw lading op tijd aankomt – en uw chauffeur altijd weer veilig thuiskomt.Ons principe van lifetime-efficiency

Ons principe van lifetime-efficiency. Een belofte die de gehele levensduur van het voertuig gestand wordt gedaan.

Wij geloven dat bedrijfswagens op de weg horen. Want daarvoor zijn ze gemaakt: voor heel veel kilometers onder veeleisende omstandigheden – gewoon voor een bewogen leven.

Daarbij speelt het geen enkele rol hoeveel kilometer een voertuig al heeft gedraaid: vereist zijn maximale prestaties, geringe uitvaltijden en de meest veilige omstandigheden. Alleen dan kan voldoende rendement worden behaald en blijft het bedrijf concurrerend.

Wij leveren alles wat u nodig heeft, gedurende de hele levenscyclus van de bedrijfsvoertuigen, zodat de chauffeurs en wagenparkbeheerders erop kunnen vertrouwen dat hun voertuigen blijven rijden, ongeacht de leeftijd van het wagenpark.

Nieuwe serviceproducten voor de nieuwere oertuigen, origineel gereviseerde EconX-producten voor het repareren van oudere voertuigen en Service Parts voor voertuigen van alle leeftijden.

Daardoor blijft elk voertuig lang op de weg – altijd consequent rendabel, technisch in de meest actuele staat en volledig gericht op veiligheid.

Dat noemen wij Lifetime Efficiency.

Systemen voor bedrijfswagens

Voor vragen en wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contacten

Overige informatie

Share

Ons principe van lifetime-efficiency