Dempers

Visco Dempers

Visco Dempers

1) Viscositeits Torsietrillingsdemper

Visco Dempers reduceren torsievibraties door een verend en dempend samenspel tussen de secundaire massa (inertia-ring) en de primaire massa (behuizing).

2) Visco Demper met ontkoppelde pulley

De Visco Demper met geïntegreerde ontkoppelde pulley is een compacte oplossing voor het ontkoppelen van torsievibraties tussen de krukas en de pulley. Tegelijkertijd reduceert het de vibraties op de nokkenas.

De pulley is verbonden aan de naaf d.m.v. een flexibele rubber koppeling en wordt ondersteund door een onderhoudsvrij glijlager.

Hydraulische Dempers

Hydraulische Dempers

De HYDROLASTIC Demper reduceert vibraties door middel van hydrodynamische verplaatsing. De vibraties veroorzaken een relatieve beweging tussen de primaire massa (naaf: oranje oppervlak) en de secundaire massa (behuizing: gele oppervlak). Door deze bewegingen wordt minerale olie door nauwe openingen geperst. The resulterende druk correspondeert met een verlies van hydraulische druk waaruit de demping berekent kan worden.

Dempers van de Knorr-Bremse-dochtermaatschappij HASSE & WREDE beperken het aantal torsietrillingen in krukassen, nokkenassen en brandstofpompen, zorgen voor minder geluid en daardoor voor langdurige motorprestaties.

Systemen voor bedrijfswagens

Voor vragen en wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contacten

HASSE & WREDE GmbH

Georg-Knorr-Straße 4
12681 Berlin
Germany

Phone: +49 30 9392 3101
Fax: +49 30 9392 73101
E-Mail: info@hassewrede.de

Overige informatie

Share

Visco Dempers 


Hydraulische Dempers